2012. október 11., csütörtök

Chelsea: Az elvert BL ellenfél védőjének játéka megtetszett, télen Londonba költözhet

A Chelsea labdarúgó csapata nemes egyszerűséggel lelépte a legutóbbi fordulóban a BL újonc Nordsjaelland együttesét idegenben 4-0-ra. A mérkőzésen a mellett, hogy a londoniak elvitték a három pontot felfigyeltek egy tehetséges dán labdarúgóra. A mindössze 20 esztendős elefántcsontparti és dán állampolgársággal is rendelkező védő Jores Okore játéka megtetszett Di Matteo vezetőedzőnek aki egyből a tehetség Londonba csábításán kezdett el gondolkozni.  

Okore 2011 óta játszik a felnőttek között és azóta a Nordsjaelland egyéniségévé nőtte ki magát. Szerepelt a dán u21-es válogatottban és immáron 4 alkalommal a felnőtt válogatott címeres mezét is magára ölthette. Van viszont konkurencia is, Sir Alex Ferguson is figyeli a védőt a hírek szerint. A védő jelenlegi piaci értéke 1,75 millió euró, ám a BL szereplés és a körülötte kezdődő felhajtás jócskán felviheti ezt az árat akár többszörösére is.

Az ügyben megszólalt maga a játékos is - Nem szeretném még elhagyni a csapatom, de egyszer eljön az az idő, amikor tovább kell lépnem. Ehhez azonban az kell, hogy késznek érezzem magam arra, hogy a nagyokkal játsszak külföldön.” - majd pedig hozzá tette, hogy nincs kizárva, hogy már télen klubbot váltson.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése