2012. szeptember 3., hétfő

Tragédia, ismét gyászol a futballvilág: Egy svéd labdarúgó vesztette életét hirtelen szívleállás következtében

Újabb tragikus eset történt, mely ismét megrázta a futballvilágot. Életének 29. életévében elhunyt Victor Brännström. A svéd játékos, aki korábban az első osztályban is megfordult a Helsingbord csapatánál jelenleg a negyedik ligában szereplő Pieta futballistája volt.  

A tragikus eset az Umedalen elleni bajnoki mérkőzésen történt, mikor is Brännström egyszer csak leült a gyepre és eldőlt oldalra. Azonnal a segítségére sietett a csapat szertárosa és egy ápolónő, aki a helyszínen tartózkodott. Hívták a mentőket, ám a kórházba szállítás közben leállt a játékos szíve és már nem tudták újraéleszteni. Gyászol a család, a csapat és a szurkolók, mindenkit sokként ért az eset, a csapattársak fel sem tudták fogni, hogy ez velük is megtörténhetett.

A csapat alelnöke a sajtónak röviden és rendkívül szomorúan nyilatkozott -  „Felfoghatatlan. Tragikus. Ennyire borzalmas dolgot még nem éltem át”

Victor már egyszer korábban összeesett a pályán és abbahagyta az aktív labdarúgást, de miután részletes vizsgálatokon esett át és mindent rendben találtak nála az orvosok úgy döntött folytatja azt a sportot, mely számára oly kedves. 

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése