2012. szeptember 3., hétfő

Háború készülődik Madridban, Ronaldo távozásáról beszélnek...

Valami nagyon nincs rendben a Real Madrid háza táján. A portugál tréner mint azt az előző cikkünkben a videón is láthattátok nem ünnepelte meg Ronaldo gólját, sőt a portugál zseni sem örült a találatainak. A portugál tréner arculata nem az igazi az elmúlt napokban és mit mondjunk akkor CR7-ről, aki nem ünnepelte meg még a 150. találatát sem a Királyi Gárda színeiben. Ennek úgy tűnik komoly okai vannak és ezt a sajtó már fejtegeti is.  

A Punto Pelota az AS és a Le Larguero is komolyan, terjedelmesen foglalkozik ezzel a témával. Több összetevőből tevődik össze az összkép, melynek végeredménye az lett, hogy Ronaldo nem elégadatt jelenlegi helyzetével, bánatos és szeretné elhagyni a Királyi Gárdát. Nézzük milyen okokat véltek felfedezni a szakemberek, újságírók.

Többen úgy vélik, hogy az egyik tényező az-az, hogy a portugál klasszis nem nézi jó szemmel, fáj neki az, ahogyan a klubnál bánnak három nagyon jó barátjával név szerint Ricardo Kaká, Ricardo Carvalho és Fabio Coentraoval. Tudni illik, hogy CR7 ezen játékosokkal nagyon jó baráti kapcsolatot ápol, Mourinho és a klub pedig kijelentette, hogy nem számol sem Kaká sem pedig Carvalho a terveiben. Coentrao pedig állítólag nem érzi jól magát és a közönség sem fogadta el őt igazán, ami nagyon bántja. Ez egy összetevő, gondoljuk bele, ha az ember körül elfognak a barátjai, vagy látja, hogy azok miként szenvednek... Lehet nekünk is rossz kedvünk lenne.

A másik felvetés az nem más, mint hogy az bántja Ronaldot, hogy klubja és játékostársai nem neki adnák az aranylabdát, hanem Iker Cassilasnak a klub Európa Bajnok hálóőrének. Mind a klubvezetés, mind pedig több játékostárs ezt nyíltan a sajtóban is kijelentette. Többen úgy vélik Marcelo ezzel kapcsolatos interjúja volt az utolsó csepp a pohárban. Cristiano pedig úgy érzi, neki köszönhet nagyon sokat a klub és őt illetné az aranylabda, nem pedig Cassilast. Érdekes lehet kettejük kapcsolata is, úgy tűnik klikkesedés indult el csapaton belül és ez bomlaszthatja az egységet a rendet ez pedig kihatással lehet az eredményekre.

Többen pedzegetik, hogy az utolsó csepp a pohárba az volt, hogy nem ő kapta az UEFA év játékosa díjat, hanem a nagy rivális Barcelona klasszisa Iniesta. Előfordulhat, hogy ez a mostani veszteség immáron sokadszor, hiszen emlékezhetünk hányszor vesztett Messivel szemben ez pszichésen kikészítette és nem tudja megemészteni.

Kiemelték, hogy úgy érzi Ronaldo, hogy a Real Madridtól nem kaja meg azt a bánásmódot, mint Messi a Barcelona csapatától...

Cikkünket hamarosan folytatjuk...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése