2012. augusztus 21., kedd

Balhátvédet igazoltak a Vörös Ördögök – videó


A Manchester United csapata hivatalos oldalán tette közzé, hogy öt éves szerződést Európa egyik legtehetségesebb balhátvédjével. Alexander Büttner 2017-ig szóló szerződést írt alá, azt követően, hogy kedden sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon. Az átigazolási összeget eddig nem hozták nyilvánosságra, Büttner piaci értéke 3 millió euró, de az összeg ennél magasabb lehet. A játékos ott volt az EB-re utazó holland keretben. ám a keretszűkítéskor lemorzsolódott, a felnőtt válogatottban még nem mutatkozott be. Klubja a Vitesse volt, melyben 119 mérkőzésen lépett pályára, védő létére igen gólerősnek mondható 10 találatával, rendre részt vesz a támadásokban.  

“Alexander Európa egyik legjobb fiatal balhátvédje, örülünk, hogy a sorainkban tudhatjuk őt. – nyilatkozott a MU skót trénere Ferguson, majd pedig hozzá tette – Már régóta figyeltük.”

“A Manchester Unitedbe igazoltam, ez életem egyik legjobb napja. Régóta nagy csodálója vagyok a klubnak, alig várom, hogy az új csapattársakkal edzhessek és sikerekhez segítsem a csapatot.” - nyilatkozta Büttner a klub hivatalos honlapján.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése