2012. május 14., hétfő

Villareal: Elsüllyedt a Sárga Tengeralattjáró

Elsüllyedt a Sárga Tengeralattjáró, a mélyben már keresik fanatikusai
A szezont még a Bajnokok Ligájában kezdte a Villareal és már itt lehetett látni, hogy valami nincsen rendben, hiszen mind a hat mérkőzésükön vereséget szenvedtek a City, Napoli, Bayern trióval szemben. Sem támadójátékban, sem védekezésben nem állt össze a csapat, két lőtt gól mellett, tizennégy kapott találattal búcsúztak a sorozattól.Sokan úgy gondolták a BL azért mégis csak BL és majd kimásznak a gödörből, ám az a gödör nagyon mélynek bizonyult.

A bajnokságban mindvégig az alsó szekciójába tartoztak és a sérülések sem könnyítették a dolgukat, például Rossi is kidőlt a sorból.. A szezon során három edzőt is elfogyasztottak. de a játék képe maradt ugyan az, a kulcsjátékosok nem tudták azt hozni, amit az előző években. Az utolsó fordulóban nem állt kieső helyen az együttes, de a végén már igen. A Zaragoza 2-0 győzelmet aratott a Getafe vendégeként és ezzel a győzelemmel eljött a kieső helyről. Marcos Sennáéknak nem volt más a feladata mint, hogy megverje a friss Európa Liga győztes Atléticó Madridot. A találkozó sokáig döntetlenre állt és egy apró gólocska is azt jelentette volna, hogy bennmaradtak és a Granada együttese búcsúzik az első osztálytól, mely vereséget szenvedett, ám ekkor jött Falcao és a 88. percben megtorpedózta a Sárga Tengeralattjárót, mely így elsüllyedt a másodosztályba.

A Villareal tizenkét esztendő óta folyamatosan az első osztályban szerepelt, megannyi jó helyezést elérve, remek és szórakoztató támadójátékot produkálva, viszont a 2012/2113 szezont a Spanyol másodosztályban kénytelen megkezdeni, mi más céllal mint a feljutás.

Szerző: Őszi Ádám

A képet köszönöm Őszi Zoltánnak (édesapámnak) és mindenkinek ajánlom a blogját
http://cerkaweb.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése