2015. december 26., szombat

Legia Warszawa: Magyar csapattársat kaphat Nikolics

Lengyelországban évek óta él a magyar vonal, a Wisla Krakow és a Legia Warszawa mellett a Lech Poznan is előszeretettel foglalkoztat magyar focistákat az utóbbi időben. Az öt tagú magyar légió a télen hat fősre duzzadhat, a lengyel sajtó egyes orgánumai immáron kész tényként közlik Gyurcsó Ádám szerződtetését. 

A Videoton válogatott szélsőjének szerződése december 31-én lejár, így szabadon igazolhatóvá válik, esetében csupán nevelési költséget kell így fizetnie annak a klubnak, mely végül "megkéri a kezét". A 24 esztendős játékos állítólag már el is búcsúzott a társaktól, miközben Lengyelországban egyes sportoldalak már kész tényként közlik a transzfert, miszerint a Legia Warszawa Nikolics után Gyurcsót is megszerezte Fehérvárról. Ezzel ellentétes hír is napvilágot látott, van olyan oldal, mely a Lech Poznan lévén ír a szélsőről, aki remek félévet tudhat maga mögött a Videotonban. Alap és egyben húzóember volt, minden sorozatot figyelembe véve 25 mérkőzésen szerepelt, s 7 gólig, illetve 4 gólpasszig jutott. Esetében is nagyon fontos a folytatás ténye, bizonyítania kell rátermettségét a címeres mezre, amennyiben ott szeretne lenni jövőre Franciaországban. 

Gyurcsó Ádám Tatabányán kezdte meg karrierjét, s tette le a futball alapjait, ám profinak éveit a Videotonban kezdte meg. Érkezését követően a második csapatban szerepelt, illetve kölcsönjátékosként Kecskeméten is megfordult. A székesfehérvári csapatot 2012 januárja óta erősíti, húzóember lett, sőt a válogatottba is beverekedte magát. Karrierjében most egy új állomás következik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése