2015. december 26., szombat

Diósgyőr: Koman Vladimir külföldre szerződhet

Bár még csak 26 esztendős, de már hazánkon kívül megjárta Olaszországot, Franciaországot és Oroszországot is Koman Vladimir. A korábban a magyar válogatottban is rendre szerepet kapó középpályás újra elhagyhatja Magyarországot egy külföldi kérő kedvéért. 

Haladás, Sampdoria, Avellino, Bari, Monaco, Krasnodar, Ural és Diósgyőr. Röviden így írhatjuk le a több poszton is bevethető középpályás eddigi karrierjét, mely most újabb állomással bővülhet. Tíz hónap után búcsút inthet Koman a miskolci közönségnek, amennyiben déli szomszédunk hírorgánumainak értesülése jó. A horvát sajtóban ugyanis az a hír járja, hogy a bajnoki tabella második helyezettje a Rijeka szívesen látná csapatában a magyar labdarúgót.

A horvát klub a brazil Moisés Lima Magalhaes utódját keresi, a játékos ugyanis hazatér, megegyezett a Palmerias vezetőségével, s elhagyja Európát. 

A SportCom.hr igen nagy bennfentességről tesz tanúbizonyságot, ugyanis olyan részleteket említenek írásukban, mint például Koman lehetséges fizetése, mely 200 ezer euró, közel 65 millió forint lehet évente. 

Diósgyőrben egyelőre nem reagáltak az igen komoly részletekre kiterjedő pletyka révén.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése