2015. december 19., szombat

Bayern München: Négy fontos bejelentés!

Miközben mindenki az edzőkérdéssel volt elfoglalva, miszerint Pep Guardiola megy, vagy marad, a háttérben a Bayern München klubvezetése négy kulcsjátékosnál is révben ért szerződéshosszabbítás ügyében. A Jézuska megérkezett Münchenbe... 

Az még mindig nem tiszta, hogy a spanyol szakember megy vagy marad, a legfrissebb hírek szerint jövő héten várhatóak újabb fejlemények. Két nívós nemzetközi sportportál is arról ír, hogy a bajorok már szóbeli megállapodásra jutottak az utóddal, akit Carlo Ancelotti néven ismer a szakmában. 

A Real Madrid korábbi játékosa Xabi Alonso további egy esztendővel 2017-ig hosszabbította meg kontraktusát a klubbal, míg Jérome Boatenggel, Javi Martínezzel és Thomas Müllerrel 2021 nyaráig érvényes, a felek által már hitelesített megállapodást kötött. 

A német rekordbajnok keretében így csupán két olyan játékos található, akinek szerződése 2016 nyarán veszi majd érvényességét, egyikük sem kulcsjátékos. A 34 esztendős Tom Starke harmadik számú hálóőr, míg Jan Kirchhoff továbbra is periférián kívülre esik, s rendre sérülésekkel bajlódik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése