2015. október 23., péntek

Aranycipő: Beérték Lewandowskit! - Íme a lista

Mielőtt megkezdődne a hétvégi meccsdömping, jelentkezünk az Aranycipőért folyó küzdelem aktuális állásával, a megszokott top 10-es lista jelenleg csak nyolcas, ugyanis Jonas mögött roppant sűrű a mezőny. Az előző héthez képest vannak változások, Lewandowskit beérték, míg Nikolics magyar csatár álltal soha nem látott magasságokban van, mióta a modern kori futball története íródik. 

A lengyel Robert Lewandowski nagy sorozata megszakadt, a Werder Bremen ellen nem sikerült újabb gólt, gólokat szereznie, s a Shakhtar Donetsk remeklő brazilja Teixeira élt a lehetőséggel. A legnagyobb ukrán derbin, a Dinamo Kijev ellen parádézott, s duplájával beérte a lengyelt. 

Magyar csatár soha nem látott magaslatokban, avagy már a lengyelek sem értik, hogy Nikolics mit keresett idáig a Videotonban, sőt a zsurnaliszták már azt a kérdést is feltették, hogy mit keres a válogatott támadó a Legiánál, s miért nem vitte el egy nívósabb csapat a nyáron. Nikolics mesterhármassal lépett előre.

Aubameyang gól nélkül maradt a bajnokságban, ellenben Thomas Müller győztes gólt lőtt, míg Vardy tovább remekel a Leicester színeiben, s jelenleg a Premier League legeredményesebb játékosa. 

Immáron spanyol élvonalban szereplő labdarúgó is van a listán, Neymar mesternégyest szerzett élete egyik legjobb mérkőzésén. A sort jelenleg Jonas zárja, a Benfica brazilja.  

Jöjjön a hétvégi meccsdömping, potyogjanak a szebbnél szebb gólok, mi pedig jövő hét elején jelentkezünk a frissített listával. Kíváncsian várjuk, hogy Serie A játékos lesz-e alistán, s ha lesz, akkor ki. Illetve Cristiano Ronaldo és Messi is hiányzik egyelőre az elmúlt évekkel ellentétben, utóbbi még mindig sérült, a portugál klasszis pedig nem úgy termeli a gólokat ezidáig, mint az előző szezonokban.


Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése