2015. szeptember 8., kedd

Suarez elárulta mi az MSN sikerességének titka!

Az FC Barcelona uruguayi támadója a La Vanguardiának őszintén beszélt arról, hogy miben rejlik a rettegett trió Lionel Messi - Luis Suarez - Neymar (MSN) sikeressége, s arra is kitért, mennyire fáj a számára a válogatottból való eltiltás. Vétkezett, de nem doppingolt, a büntetés súlya mégis olyan...! 

A 2014/2015-ös szezon Luis Suarez nélkül indult, az uruguayi ugyanis a világbajnokságon harapott, így nem csak a válogatott, hanem a klubfutball is megsínylette tettét. Ennek ellenére remekül csatlakozott be a katalán sztárgárdába az eltiltás lejárta után, s 25 gól mellett 21 gólpasszal segítette csapatát, míg a támadótrió az MSN 122 gólig jutott. Mi lett volna, ha az elejétől játszhat Suarez...!?

A sikeresség kulcsát sokan keresik, Suarez azonban elárulta, hogy miről van szó - "Közös célunk van, trófeákat nyerni a Barcelonával. A kapcsolatunk a pályán és azon kívül is kiváló. Mindannyian tudjuk, hogy Messi a legjobb. Egyikünk sem próbál a helyére lépni vagy überelni őt. Nincs közöttünk féltékenység, ez a kulcs. Egy csapat vagyunk, nem versenyzünk egymással. Ha azért harcolnánk, hogy a legjobbak legyünk a csapatban, abból semmi jó nem sülne ki!" - a recept tehát ilyen egyszerű, ám ezt nem sokan gondolták, hogy három ekkora egyéniség, mint Messi, Suarez és NEymar majd megfér egy csárdában. 

Ami pedig a válogatottban való szereplést, illetve nem szereplést illeti - "Nagyon hiányzik a válogatott foci. A visszatérésemkor már két éve leszek távol a válogatottól, ez érthetetlenül sok. Ez olyan mértékű büntetés, mintha doppingoltam volna, és ez nagyon fáj nekem" - mint ismeretes Chiellini megharapása miatt sínylődik ilyen sokáig Suarez.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése