2015. szeptember 8., kedd

Barca: Sérülés nehezíti a katalánok dolgát a derbi előtt

Rangadó vár az FC Barcelona labdarúgócsapatára hétvégén, a katalánok idegenben mérettetnek meg az Atletico Madrid otthonában. Luis Enrique azonban nem számíthat minden játékosára, avagy nagy lehetőség előtt áll Ter Stegen. 

A katalán klub kedden hivatalos honlapján tudatta, hogy vádlisérülést szenvedett Claudio Bravo. A chilei kapuvédő a bajnokságban védhette ezidáig a katalánok kapuját, míg a német Ter Stegen a kupaporondon vigasztalódhatott. A tájékoztatóban jelzik, a sérülés mértéke és a kihagyandó idő még nem ismeretes, ám az szinte biztos, hogy Bravo hétvégén a Matracosok elleni rangaadón nem léphet pályára. 

Ter Stegen előtt így bizonyítási lehetőség nyílhat a bajnokságban is, ám nem lesz könnyű dolga, a Vicente Calderónból nem sok csapat távozik három ponttal, s érintetlen hálóval. 

Ami pedig Enrique mester problémáit illeti, a szakvezető még izgulhat, ugyanis számos játékosa még a nemzeti csapatnál van, a keddi nap folyamán még pályára lép Spanyolország, Brazília és Argentína egyaránt. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése