2015. augusztus 31., hétfő

Átigazolásfigyelő: Manchester United - Dortmund - Fiorentina vonal

Fantasztikusan kezdte a 2015/2016-os szezont a Borussia Dortmund, az új vezetőedző által trenírozott klub egyben tudta tartania  csapat gerincét, azonban az utolsó napon, még aktív szerepet vállalhatnak az átigazolási piacon. Lesz érkező és távozó is!? 

Ahogyan azt a képen is láthatjátok, a BVB van a középpontban, tőlük távozhat, és hozzájuk érkezhet is játékos. Pontosabban érkezhet Manchesterből és távozhat Firenzébe. Bontsuk ki, amit a sajtóhírekből tudunk.

Könnyen elképzelhető, hogy véget ér egy újabb nagy korszak Dortmundban, s 2007-es érkezés után a távozása rublikába 2015 kerül majd Jakub Blaszczykowski neve mellé. A Kuba becenévre hallgató lengyel szélső iránt klubok tucatja érdeklődött, ki komolyan, ki pedig felületesen, ám úgy fest, hogy pályafutásának következő állomása Firenze lehet, a nívós transfermarkt.de gyakorlatilag majdnem hivatalosnak tekinti a klubcserét, a mai napon 88 százalékos valószínűséget adnak a transzferre. 

Ami pedig a Manchester United oldalát illeti, sok angol csapat mellett a Dortmund is szemet vetett a Vörös Ördögök ifjú belgájára. Tuchel szeretné kölcsönvenni Adnan Januzajt opciós joggal. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése