2015. július 27., hétfő

Újabb Nikolics gól, a parádésan kezdő Legiában

Repülőrajtot vett a tavalyi ezüstérmes Legia Warszawa, ahogyan a csapat magyar támadója Nemanja Nikolics is. A varsói csapat ezúttal öt gólt helyezett el ellenfele hálójában, a Vidi korábbi támadója pedig ezúttal is eredményes tudott lenni, s két forduló után holtversenyben vezeti az Ekstraklasa góllövőlistáját. 

A Slask Wroclaw elleni debütálást, duplázást követően ezúttal a Podbeskidzie kapuját vette be a magyar válogatott támadó, aki ezzel immáron három gólnál jár két fordulót követően. Ráadásul hét közben az Europa Ligában is eredményes tudott lenni. Nikolics összességében minden sorozatot figyelembe véve 5 mérkőzésen 4 gólnál és 2 gólpassznál jár, mely remek bemutatkozásnak mondható. A folytatásra pedig nem kell sokat várnunk. Az Europa Ligában remek sorsolást kapott a lengyel csapat, az albán Kukesi lesz a következő ellenfelük, a párharcot pedig idegenben kezdik csütörtökön Nikolicsék. Ami pedig a bajnoki folytatást illeti, vasárnap a Leczna otthonában jön a fellépés.

A lengyel sajtóban a héten pedig arról cikkeztek, hogy nem értik, hogy a 27 esztendős támadó miért várt eddig a klubváltással, mondhatni elpazarolta az idejét hazánkban...!

Lengyel bajnokság, 2. forduló:
Ruch Chorzów - Piast Gliwice 2:0 
Cracovia Krakow - Wisla Kraków 1:1
Zaglebie Lubin - Korona Kielce 0:2 
Lech Poznan - Lechia Gdansk 2:1 
Pogon Szczecin - Slask Wroclaw 1:1 
Jagiellonia - Nieciecza 2:0 
Legia Warszawa - Podbeskidzie 5:0 
Górnik Leczna - Górnik Zabrze - a hétfői nap folyamán

A góllövőlista élmezőnye:
1. Nikolics (Legia Warszawa), Przybyla (Korona Kielce) - 3 gól
3. Zwolinski (Pogon Szczecin) - 2 gól

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése