2015. július 2., csütörtök

Manchesterből igazolt két játékost a Celtic - hivatalos

Az utóbbi napokban igen nagy volt a játékosmozgás a Celtic Glasgow háza táján, kölcsönjátékosok jöttek és mentek. Emellett azonban az erősítéssel is foglalkozott a skót klub vezetése, avagy két védő érkezett Manchesterből. Egyikük az Old Trafford, másikuk az Etihad öltözőjéből érkezett.  

A védelem közepére Dedryck Boyata érkezett, a 24 esztendős belga labdarúgó 2019-ig szóló szerződést kötött a skót bajnokkal, mely 2 millió eurót fizetett be a Manchester City számlájára átigazolási díj gyanánt. Az egyszeres belga válogatott labdarúgó a mögöttünk álló szezonban csupán hat mérkőzésen jutott szóhoz, korábban pedig a Twente mezét ölthette magára kölcsönjátékosként, ám Hollandiában sem kapott sok lehetőséget. Elég volt az állandó padozásból, reményei szerint a Celtic védelmében majd több játéklehetőséghez jut.

A másik érkező Saidy Janko, a 19 esztendős svájci utánpótlás válogatott védő A Manchester Unitedtől került a Celtichez. Átigazolási díjról és részletekről nem tudunk beszámolni, ugyanis ezeket a felek nem hozták nyilvánosságra, csupán annyit tudunk, hogy a klub és játékos 2019-is szóló megállapodást kötött. A fiatal labdarúgó a jobb oldalon mozog otthonosan. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése