2015. június 28., vasárnap

Megvan a Bayern München első nyári igazolása! - sajtóhír

Ahogyan télen, úgy most nyáron sincsen nagy játékosmozgás a Bayern München háza táján, Pep Guardiola csapatot épít és azzal az alapanyaggal dolgozik, mely adott. Folyamatosság és összeszokottság, ez a siker kulcsa. Persze egy-egy változó tényező mindig akadhat. Most éppen egy brazil.... 

Érkezője még nincsen idén nyáron a német bajnoknak, míg távozni is csak Pepe Reina távozott, a spanyol kapuvédő a Napolit választotta a Bayern kispadja helyett. A hírek szerint azonban már nem kell sokat várni az első érkezőre sem, avagy Guardiola a szélen kíván erősíteni.

Mircea Lucescu a Shakhtar Donetsk 2004 óta regnáló vezetőedzője egy nyilatkozatában elmondta, hogy a két klub közti Bajnokok Ligája párharcot követően Pep Guardiola elmondta neki, hogy érdeklődik játékosa Douglas Costa iránt és a nyáron visszatérnek majd a témára. A román szakember ezt elmondta a 24 esztendős labdarúgónak, aki szívesen költözne az Allianz Arénába. Az ukrán csapat trénere úgy nyilatkozott, hogy szinte biztos a transzfer létrejötte, s az események pillanatok alatt felgyorsulhatnak azt követően, hogy a brazil nemzeti csapat kiesett a Copa Americáról.

Douglas Costa roppant fiatalon 19 esztendősen érkezett Európába, a Shakhtar 8 millió eurót fizetett érte a Gremionak. Piaci árát a transfermarkt.de jelenleg 23 millió euróra taksálja, a transzfer létrejöttére pedig 75 százalék esélyt ad. Van még egy kérője a Liverpool, ám a vörösöknek úgy fest esélyük sincsen. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése