2015. június 21., vasárnap

Anrdea Pirlót jövő héten bemutatja új klubja! - sajtóhír

A FoxSport és a Goal.com értesülései szerint Andrea Pirlo megállapodott új csapatával, s immáron biztosra vehető, hogy elhagyja a Juventus együttesét. Bemutatására a sajtóhírek szerint pénteken kerülhet majd sor a tengerentúlon. 

A 36 esztendős klasszis elérkezettnek látja az időt a levezetésre, avagy ő is csatlakozik azon európai légióhoz, akik az MLS-be szerződtek. Nem akármilyen csapat állhat össze a New York City FC-nél, David Villa után az már korábban eldőlt, hogy Frank Lampard is csatlakozik az együtteshez, illetve az Athletic Bilbao klasszisa Iraola is megegyezésre jutott. Andrea Pirlo lehet a negyedik játékos, ezáltal pedig összeállhat a középpálya közepén egy Lapmard-Pirlo kettős.

Az MLS-ben van egy szabály, mely szerint egy klubcsapatnak három kiemelt fizetésű játékosa lehet, Villa és Lampard után Pirlo lehet a harmadik, míg Iraola fizetése nem éri túl a határvonalat.

Pirlo karrierje legnagyobb részét az AC Milan dresszében töltötte, ám nagyon szép és sikeres időszakot zárt Torinóban is, ahol nagyon megszerették őt. Az olasz válogatott címeres mezét 115-ször öltötte agára.

Az elmúlt hetekben sok hír látott napvilágot a BL-döntős Juventus háza tájáról, s maga a csapat vezetőedzője is azt mondta, hogy a klub nem tudja megtartani kulcsembereit.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése