2015. április 6., hétfő

Viszlát PSG!? - Bizonyíték Ibrahimovic klubváltására

A svéd sajtó szerint Zlatan Ibrahimovic a nyáron elhagyhatja a Paris Saint-Germain csapatát és egyben Európát is, a hórihorgas támadó bajnokságot és kontinenst válthat. Irány az MLS? Van rá esély, sőt a távozása mellett szóló bizonyíték is. 

A 33 esztendős svéd támadót 2016-is szerződés köti francia klubjához, ám egyes hírek szerint a nyáron Steven Gerrard és Frank Lampard társaságában csatlakozhat az MLS mezőnyéhez. Arról nincsen hír, hogy melyik klub lehet a befutó, ám távozása mellett szóló bizonyítékot már felmutatott a svéd sajtó. Egy vízumkérelemről van szó, melyet az Egyesült Államok párizsi nagykövetségének egyik dolgozója fecsegett el. - "Zlatan március 19-én járt itt és beadta a kérelmet. Nem turistavízumot kért, hanem folyamatos tartózkodásra jogosítót."

Az MLS-nek komoly szabályrendszere van, ez pedig megszabja, hogy egy csapanak hány sztárfizetésű játékosa lehet. Ezen tények alapján David Villa és Frank Lampard csapata a New York City kizárható, ám ki tudja, hogy lehet-e kiskapukat lelni.

A nyár folyamán okosabbak leszünk, most azonban még koncentráljunk a jelenleg is futó szezonra, melyben még nagy dolgokat érhet el a PSG, mely bajnoki címvédésre tör, illetve a bajnokok Ligájában is talpon van még.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése