2015. április 6., hétfő

MLS: Real játékossal erősítene Kaká csapata az Orlando City

Úgy fest, hogy a Real Madrid csapatában nem lesz maradása Javier Hernandez. A mexikói támadó igen keresett lehet a nyár folyamán, s nem kizárható, hogy a tengerentúlról is ajánlatot kap majd, az egyébként Manchester United játékos. 

A brit Daily Mail arról ír, hogy kérők sora kopogtat az Old Trafford ajtaján, a Southampton, a West Ham, a Stoke és az Everton mellett a német Wolfsburg és egy olasz hármas a Milan, a Lazio és az Inter is csapatában tudná a 26 esztendős Chicharitót.

A versenybe beszállhat Kaká csapata az MLS újonca az Orlando City is, mely komoly célokkal vágott neki első szezonjának. Frank Lampard és Steven Gerrard nemsokára érkezik, a bajnokság nívója pedig egyre csak emelkedik, egyre vonzóbb lesz a játékosok számára. Egyes pletykák szerint Zlatan Ibrahimovic is elhagyja a nyáron Párizst, s az Egyesült Államok felé veszi az irányt...

A floridai klub mellett szólhat egyébként az, hogy igen hathatós sztárfizetést ajánlhat a mexikóinak, aki idén 23 mérkőzésen 4 gólt és 4 gólpasszt jegyez a Real Madrid mezében, ám játékperceinek száma igen elenyésző.

Ami az anyagi történetet illeti, a transfermarkt.de 10 millió euróra taksálja játékjogának értékét, míg a Manchester Unitedhez jövő év nyaráig köti szerződés. Van Gaal szinte biztosan nem számol vele, ahogyan Ancelotti sem...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése