2015. március 5., csütörtök

Casillas öröksége: Argentin kapust vehet a Real Madrid

Diego López távozását követően Iker Casillas visszanyerte helyét a Real Madrid kapujában, Carlo Ancelotti a csapat vezetőedzője őt favorizálja a nyáron érkező Keylor Navassal szemben, aki már a távozás gondolatával kacérkodik. Igen ám, de a Casillas-éra sem tart örökké, a klub élő legendája sem lesz fiatalabb, a végső váltás pedig lehet, hogy közelebb van, mint azt gondolnánk! 

A királyi gárda kivetné hálóját a River Plate tehetségére, Augusto Batalla célkeresztben van. A 18 esztendős kapuvédőt már januárban megkörnyékezte a madridi klub, ám nevelőegyüttese a River visszautasította a megkeresést, melynek anyagi részleteiről nem kaptunk hírt. 

Batalla az argentin U20-as válogatott tagja, a szakemberek pedig nagy jövőt jósolnak neki. A legfrissebb pletykák szerint a Real Madrid nem tett le róla, nyáron újabb kísérletet tesznek az ifjú labdarúgó megszerzésére.

Azt, hogy kié lesz Casillas öröksége még nem tudhatjuk, ám az biztos, hogy a léc borzasztó magasan van, akárki is lép az örökébe, annak a lecke fel lesz adva. Olyan ez, mint a katalánoknál Xavi és Iniesta szerepe: "Hozhatsz jó, kiváló középpályásokat, de ők akkor sem lesznek Xavi és iniesta..."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése