2015. március 5., csütörtök

A Real Madrid újra beintett a Barcának

Szerda este kialakult a 2014/2015-ös Copa del Rey kiírásának döntő párosítása, ám jó spanyol szokáshoz híven még mindig nem lehet tudni, hogy melyik város, mely stadionja ad otthont a nívós eseménynek. A Nou Camp és a San Mamés kiesett a két résztvevő révén, ahogyan a Santiago Bernabeu is, a Real Madrid ugyanis beintett a katalánoknak ismételten. 

A történet tavaly kísértetiesen hasonlított, a katalánok bejutottak a fináléba, a Real Madrid pedig nem engedte át stadionját a legnagyobb riválisnak. Az El Mundo Deportivo írása szerint a királyiak vezetősége röviden és tömören így válaszolt a szövetségnek - "Semmilyen körülmények között" Majd azt is hozzá tették, hogy pont abban az időpontban cserélnek majd gyepet a Bernabeuban! Minő véletlen...

Lehetséges helyszínként a barcelonai Estadi Olímpic Lluís Companyst is felvetették, ám az 55 ezer néző befogadására alkalmas létesítmény egy világhírű zenekar koncertjének lesz otthona. Így jelen állás szerint a a sevillai La Cartuja vagy a valenciai Mestalla lesz a helyszín, ám végleges döntés még nem született.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése