2015. február 23., hétfő

Eric Abidal: "Messi számára vonzó lehet Párizs..."

Eric Abidal nemrégiben vonult vissza, ám továbbra is a labdarúgás területén mozog. Az igaz barátság nem egy múlandó dolog, a francia köztudottan jó viszonyt ápol Lionel Messivel a katalánok klasszisával. A Telefoot kérdésére Abidal választ adott Messi klubváltása kapcsán. 

Már megszokhattuk, hogy időről időre felerősödnek Lionel Messi klubváltásról szóló pletykák, ezek a hangos a jó teljesítmény tükrében azonban elhalkultak. Azt azonban soha nem tudhatjuk, hogy a háttérben a kulisszák mögött mi zajlik. Abidal közel áll az argentinhoz, s biztosan tisztában van érzéseivel, gondolataival, melyet természetesen nem kürtöl világgá. Ezzel arra próbálunk célozni, hogy jobban tudja a dolgokat, mint egy firkász...! Mostani nyilatkozata nem meglepő, de elgondolkodtató.

"Messi már mindent megnyert a Barcelonával, és talán új kihívásokat szeretne keresni egy másik csapatnál. A PSG egy nagyon jó csapat, nagyszerű játékosaik vannak, és a lehetőségeik is adottak, hogy nagy eredményeket érjenek el. Egy olyan klub, ami vonzó lehet Messinek." - mondta Abidal a Telefoot újságírójának.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése