2015. január 22., csütörtök

Felkészülés: Elsöprő Hoffenheim siker Szalai duplával - eredmények

Javában készülnek a német Bundesliga csapatok, jövő hétvégén ugyanis folytatódik a pontvadászat a téli szünetet követően. Csütörtökön pályán volt Szlai Ádám csapata a Hoffenheim, mely gálázott dán ellenfelével szemben, a magyar támadó pedig duplázni tudott, míg a Stuttgart nem bírt portugál második ligás ellenfelével.

Hoffenheim - Bröndby 7-0 (2-0)
G: Ornskov (17.-öngól), Modeste (43.), Bicakcic (53.), Schipplock (69.), Szalai ( 70., 75.), Elyounoussi (73.)

Szalai nélkül kezdett a gelsenkircheni klub, mely hamar vezetést szerzett egy öngólnak köszönhetően, majd a szünete előtt Modeste duplázta meg az előnyt a dán pontvadászat 4. helyezettjével szemben. A fordulást követően Szalai Ádámmal futott ki a Schalke, a gólhenger pedig nagyon beindult, a 69. és a 75. perc között négy alkalommal kapitulált a Bröndby védelme, a magyar válogatott támadó kétszer volt eredményes. A Hoffenheim jövő héten az Augsburg otthonában kezdi meg a szezon második felét.

A Hoffenheim felkészülési eredményei:
Kaizer - Hoffenheim 0-1
Pretoria U. - Hoffenheim 1-1

Farense - Stuttgart 1-1 (0-1)
G: Yang (61.) ill. Kostic (35.)

Nem bírt portugál második ligás ellenfelével a Stuttgart, hiába szerzett vezetést Huub Stevens csapata Kostic találata révén, a második játékrészben egalizált a Farense. A Stuttgart jövő hét végén a Mönchengaldbach ellenében kezdi meg a szezon második felét, cél a bennmaradás. Jelen állás szerint a kiesőzóna peremén táncol a sváb klub, mely csak jobb gólarányának köszönhetően előzi meg a már kieső helyen tanyázó Werder Brement.

A Stuttgart felkészülési eredményei:
Stuttgart - Laci 5-0

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése