2015. január 19., hétfő

Egy játékosra hajt a Dortmund és az Atletico Madrid

A Het Laatste Nieuws információi szerint mind a Borussia Dortmund, mind pedig az Atletico Madrid jobb oldali szélsőt nézett ki magának. Ez eddig rendben van, ám a célpont egy ugyanaz a személy, az Everton belga válogatott labdarúgója Kevin Mirallas. 

A 27 esztendős belga roppant jó formában van, ez azonban nem mondható el csapata teljesítményéről az Evertonról. A liverpooli kékek a Premier Leagueben nem férnek oda a bödönhöz, amikor a Bajnokok Ligája indulásért járó helyeket osztják, jövőre pedig úgy fest az Európa Liga indulás sem lesz meg. Mind a Dortmund, mind pedig az Atletico Madrid minőségi váltás, sőt előrelépés lehet, igaz előbbi számára a Bajnokok Ligája jelen pillanatban még távolabbi, mint az Evertonnak, a BVB ugyanis kiesési gondokkal küzd félútnál. 

Ami a belga piaci értékét illeti, a német transfermarkt.de 12 millióra taksálja játékjogának árát, melyhez párosul egy 2016 nyarán lejáró szerződés, így ha valamikor, akkor még most nívós összegért lehet túladni rajta. 

A forrás anyagi részletekről nem számol be, ám úgy fest, hogy a két klub egymásra licitálhat. A Dortmund érdeklődése egyébként régebbre nyúlik vissza, a Matracosok jelentik az új és váratlan tényezőt az üzletben. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése