2015. január 19., hétfő

Chelsea vs ManUnited, avagy harc a Real középpályásáért

Több szigetországi lap, közük a Sunday Express is feszegeti Luka Modric klubváltását, avagy a Manchester United és a Chelsea is jegyet váltana a korábbi Spurs játékosnak a Premier Leaguebe. 

A 29 esztendős horvát klasszis 2012 nyarán érkezett a Bernabeube, ahol kulcsjátékossá vált, ám jelenleg sérülés miatt nem számíthat rá Carlo Ancelotti. Anno Jose Mouinho kérésére szerezte meg a Real, most pedig a portugál tréner újfent elcsábítaná a visszatérésére márciusban készülő középpályást, akit remekül helyettesítenek a középpályán, a Kroos, Isco, James hármasra nem lehet különösebb panasz, bár kétségtelen, hogy Modricnak helye van a kezdőben, amennyiben egészséges.

Nem csupán a Special One, hanem a Vörös Ördögök trénere Van Gaal is szívesen dolgozna a horváttal, így a United megpróbál beleköpni riválisa levesébe, s tudjuk, hogy az Old Traffordon is nyitva van a pénztárca. A Real Madrid akár jól is kijöhet egy esetleges transzferből, amennyiben a két kérő egymásra licitálva emeli a tétet.

Hogy mennyi az annyi? Nos, a királyiak anno 30 millió eurót fizettek Modric játékjogáért, mely a transfermarkt.de becslése alapján jelen állás szerint 55 millióra rúg. Nem mellesleg az irányítás is a királyiak kezében van, ugyanis a felek között 2018 nyaráig érvényes kontraktus köttetett. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése