2015. január 30., péntek

De Gea ingyen lehet a Real Madridé

Az átigazolási piac egyik slágertémája David de Gea esetleges klubváltása. A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid nem türelmetlen, ingyen szerezné meg a kapuvédőt, kérdés, hogy ebben a portás is partnernek bizonyul-e!? 

A 24 esztendős hálóőr szerződése 2016 nyarán, tehát a következő szezon végeztével jár le, a királyiak pedig megvárnák ezt, addig Casillas töltheti be a Real Madrid gólvonalát. De Gea azonban sokat köszönhet a Vörös Ördögöknek, így felmerül az emberben a kérdés, mennyire lesz lojális, lesz-e köszönet az esetleges távozásban. Amennyiben hosszabbít a spanyol válogatott labdarúgó a Real Madrid tervei szertefoszlanak. A döntés nem egyszerű és kétélű, hiszen a jövő és a múlt között kell egy emberséges döntést meghozni. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy kellene.

Madridban állítólag magabiztosak, ám ami még nincsen lepapírozva, az...

A transfermarkt.de legutóbbi becslése alapján De Gea játékjoga 18 millió eurót ér, emlékeztetőül, a United 2011-ben 20 milliót fizetett érte az Atletico Madridnak, hiszen a kapuvédő a Matracosok neveltje. Ezen tény pedig még pikánsabbá teszi az esetleges Bernabeu béli szerepvállalást. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése