2014. november 14., péntek

Mourinho a Barca kispadján!? - rossz vicc helyett ígéret...

... ugyanis az FC Barcelona politikusnak álló ex-elnöke Joan Laporta az újraválasztása mellett kampányol. Programja egyik leglényegesebb eleme Mourinho, akit a klubhoz csábítana! Már a gondolat is életidegen, jelen pillanatban elég groteszk felvetés, ígéret. 

Mint ismeretes Mourinho jelen pillanatban a Cheslea trénere, a klub pedig szárnyal a portugál kezei alatt, aki elmondása szerint hosszú távra tervez és építkezik a londoniaknál, hogy aztán a világ valaha volt egyik legerősebb csapata érjen be a Stamford Bridgen.

Emellett bizonyára mindenki emlékszik madridi érájára, Vilanova és Guardiola ellen folytatott csatáira, szópárbajaira, illetve azon nyilatkozatokra, melyeket a Special One a katalánokról mondott. Ezek tudatában igen életidegen és groteszk ötlet Laporta terve, ám tudjuk, ismerjük az  ex-elnököt, így akár valósággá is válhat a projekt.

Mourinho számára azonban nem életidegen Barcelon, az a klub, melynek nagyon sokat köszönhet, hiszen 1996 és 2000 között a katalánok alkalmazásában állt, a szakmai stáb tagja volt. Barátsága innen fakad Guardiolával.

Laporta a hírek szerint olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy már puhatolózott is egy kicsit, felkereste Jorge Mendest az 51 esztendős portugál tréner ügynökét...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése