2014. október 10., péntek

Válogatott: Ketten is megsérültek az edzésen

A hangulat kiváló, a lendület pedig a hírek szerint hatalmas a magyar válogatott edzőközpontjában, ám a sok pozitív hír mellett negatív is érkezett, a válogatott két légiósa is megsérült. 

Dárdai Pál elmondása szerint a csütörtöki edzésen sérülést szenvedett a Fürth légiósa Korcsmár Zsolt, illetve a Hamburg középpályása Stieber Zoltán. Nem tudni, hogy mekkora a gond, így egyenlőre arról sem kívánt beszélni a kapitány, hogy holnapi szereplésük veszélybe került-e.

Mint ismeretes a magyar nemzeti csapat szombat este Bukarest bevételére készül az új megbízott kapitány irányításával. 

Ami a kezdőcsapat összetételét illeti, a játékosokkal még nem közölt semmit a kapitány, a végsőkig kivár és versenyhelyzetet teremt, mindenkit a legjobb teljesítményre ösztökél. Ezt hűen tükrözi Dibusz Dénes tegnap nyilatkozata is, a Fradi kapusa elmondta, fogalmuk sincsen, hogy ki védi a kaput szombaton.

Íme a magyar válogatott kerete:
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Király Gábor (Fulham), Megyeri Balázs (Olympiakos).
Védők: Fiola Attila (Paks), Juhász Roland (Videoton), Kádár Tamás (DVTK), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Tamás Krisztián (Varese), Varga József (DVSC-Teva).
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Gyurcsó Ádám (Videoton), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Simon Krisztián (Újpest), Stieber Zoltán (Hamburg), Tőzsér Dániel (Watford), Varga Roland (Győri ETO).
Támadók: Nikolics Nemanja (Videoton), Priskin Tamás (Győri ETO), Szalai Ádám (Hoffenheim).

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése