2014. szeptember 4., csütörtök

Két hónapra kidőlt a Dortmund középpályása

Elkerülhetetlenné vált az orvosi beavatkozás a 25 esztendős Nuri Sahin esetében, így a török válogatott labdarúgó hosszabb időre a lelátóra szorult, melynek sem ő, sem pedig Jürgen Klopp nem örül. 

Sahin már a felkészülést sem tudta rendesen végigcsinálni a társakkal, ugyanis térdében erős fájdalmat érzett. A részletes orvosi vizsgálatokat követően kiderült, térdízületi gyulladása van, melyet meg kell műteni. 

A műtéti beavatkozásra a szerdai nap folyamán került sor, az orvosok tájékoztatása szerint minden rendben zajlott. A rehabilitáció várhatóan 8 hetet vesz majd igénybe, így november elején térhet vissza a középpályás. Egy ideig így a lelátóról figyelheti az eseményeket, a bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek első felét pedig biztosan kihagyja.

Sahin 2011-ben hagyta el a BVB-t a Real Madrid hívására, ám karrierje a királyiaknál megfeneklett, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Megjárta Angliát, ahol a pool játékosa volt kölcsönben, ám az sem jött be, így tavaly visszatért Dortmundba korábbi sikerei helyszínére, ahol ismételten régi fényében csillog egy kis túlzással.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése