2014. szeptember 5., péntek

Conte holland veréssel mutatkozott be az olasz kispadon

Bari, azon belül pedig a San Nicola Stadion adott otthon az Olaszország-Hollandia barátságos labdarúgó mérkőzésnek. A hazaiak hamar vezetéshez jutottak, majd Indi szabálytalanságával idő előtt eldöntötte a mérkőzés sorsa. A megfogyatkozó hollandoknak esélye sem volt, az olasz kispadon Conte mester így győzelemmel debütált. Eddig hibátlan! Nem úgy az Oranje kispadján Guus Hiddink, aki edzői pályafutásának második szakaszát kezdte meg  hazája válogatottjának kispadján 

Nem tétlenkedett sokáig a hazai együttes, mely a 3. minutumban megszerezte a vezetést jelentő találatot. Immobile remekül fektette el a kapuvédőt, s gurított az üres kapuba, a gólpasszt Bonucci jegyezte. A 9. percben aztán máris megfogyatkoztak a hollandok, miután Martins Indi a büntetőterületen belül lerántotta a kapura törő olasz támadót. A megítélt büntetőt De Rossi magabiztosan lőtte a jobb alsó sarokba, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést, mint azt sejteni lehetett. A kiállítás természetesen szerkezeti átalakítással járt, ennek Lens itta meg a levét, aki így 12 percet kapott, helyére érkezett Veltman. A 21. minutumban aztán Zaza növelhette volna háromra az olaszok előnyét, ám a Sassuolo támadója kihagyta a kifogyhatatlant. A hollandok helyzetig sem jutottak, ez hűen tükrözi a mérkőzés képét.

A második játékrészt aztán kis híján szépítéssel kezdte az Oranje, Van Persie csinálta meg magának a helyzetet, majd lőtt csúnyán mellé. Az 52. percben aztán Snaijder bombájja sistergett, ám ha nehezen is, de Sirigu hárítani tudott. Ezt követően a cseréké volt a főszerep, mindkét kapitány kipróbált több játékost is. A 80. percben még feljegyezhettük a csereként érkező Destro helyzetét, fejese azonban kapu fölé szállt.

Barátságos Összecsapás:
Olaszország - Hollandia 2-0 (2-0)
Bari, San Nicola 56121 néző; Vezette: Sergey Karasev 
Olaszország: Sirigu - Ranocchia, Bonucci, Astori - Darmian (Candreva 73.), Marchisio (Verratti 63.), Daniel De Rossi (Parolo 67.), Giaccherini, De Sciglio (Pasqual 67.) - Immobile (Giovinco 73.), Zaza (Destro 73.).
Hollandia: Cillessen - Janmaat (Van ser Wiel 72.), De Vrij, Martins Indi, Blind - Wijnaldum (Fer 85.), De Jong (Pieters 73.), Sneijder - Kuyt, Van Persie (Narsingh (80.), Lens (Veltman 12.).
Gólszerzők: Immobile (3.), Daniel De Rossi (10.-büntető) ill. -
Sárga: Verratti (74.) ill. -
Kiállítás: - ill. Martins Indi (9.)

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése