2014. szeptember 17., szerda

Barca: A télen távozhat Pedro, kérői is vannak - sajtóhír

Alexis Sanchez után úgy fest, hogy Pedro Rodríguez is elhagyhatja az FC Barcelona labdarúgócsapatát. A klubváltás már a télen bekövetkezhet, angol klubok érdeklődnek iránta. 

Nincsen könnyű helyzetben a 27 esztendős spanyol válogatott támadó, ugyanis ige nagy a konkurencia a csapaton belül, még úgy is, hogy Sanchez a nyár folyamán lelépett az Ágyúsokhoz. Enrique mester Suarez hiányában sem ad sok lehetőséget a válogatott támadónak, aki előrelátó és már most attól fél, hogy teljesen kiesik a prikszisből. Októberben ugyanis lejár Suarez eltiltása és minden bizonnyal a Neymar, Messi, Suarez trió támadja majd az ellenfelek kapuját, amennyiben mindhárom kiválóság egészséges lesz. Erre mondhatná az ember, hogy na de első számú csere lehet, ez azonban nem így van, ugyanis senki sem számolt Munir El Haddadi szárnyalásával. A fiatal támadó láthatóan belopta magát Enrique szívébe, aki nagy jövőt és lehetőséget lát az ifjú támadóban.

Úgy fest tehát, hogy Pedri ideje lejárt a katalánoknál, döntenie kell, hogy játszani szeretne, vagy sem.

Ami a kérőket illeti, a hírek szerint az Arsenal és a Liverpool is érdeklődik iránta, a télen ajánlatot is tehetnek Pedro játékjogáért. Kérdés azonban, hogy például Sturridge és Balotelli mellett, illetve Giroud, Sanchez és Welbeck társaságában mennyi lehetőséget kaphat. Ekkor pedig még fel sem soroltuk a teljes konkurenciát...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése