2014. augusztus 24., vasárnap

Tragédia: A pályán ölték meg a kameruni válogatott támadót

Elhunyt Albert Ebossé Bodjongo az algériai JS Kabylie támadója. A szörnyű tragédia a pályán következett be, a kameruni válogatott labdarúgó egy a szurkolók által bedobott tárgynak vált áldozatául. 

A tavalyi bajnok és az ezüstérmes csatáját hozta a második forduló Algériában, ám a JS Kabylie–USM Alger összecsapása drámába torkollott. A 24 esztendős Ebossét ugyanis fejen találta egy kő, mely olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy az orvosok nem tudták megmenteni a labdarúgó életét. Ebossé a 2013-2014-es szezonban gólkirálya lett az algériai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságnak.

"A belügyminisztérium nevében Tajeb Belaiz miniszter jelezte, vizsgálatot indítanak Albert Ebossé halálának ügyében. A JSK játékosát az USM Alger elleni mérkőzés után találta el egy bedobott tárgy, halálos sérülést okozva. Ez a borzalmas hír gyászba borítja nemzetünket és Kamerunt." - adta ki közleményét a válogatott támadó klubja. A gyászban pedig osztozik az ellenfél csapata is - "Az USM Alger minden tagja nevében szeretné kifejezni legmélyebb részvétét az elhunytnak és a JS Kabylie-nek. Albert Ebossé – nyugodj békében!"

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése