2014. augusztus 24., vasárnap

PL: Újfent beégett a Manchester United, élre állt a Spurs

Kijelenthetjük, a Manchester United bajnoki rajtja jól besült! A Van Gaal álltal trenírozott, a felkészülés során brillírozó csapat ugyanis két forduló után még nyeretlen és újabb blamát mutatott be. Ellenben a Spurs jó rajtot könyvelhetett el, a QPR kiütését követően a tabella élén van a londoni csapat. 

Sunderland - Manchester United 1-1 (1-1)
G: Rodwell (30.) ill. Mata (17.)

A Swansea elleni vereséget követően a Sunderland is nagy falatnak bizonyult. Mata révén még vezetést szerzett a United, ám Rodwell az első fél óra végén egalizálni tudott és mint később kiderült ez egy pontot ért a hazaiak számára. Ezzel két forduló után mindössze egy pontja van a Vörös Ördögöknek, hátrányuk pedig már most öt pontos az élen álló Spurs mögött. Egyenlőre elmarad a várva várt áttörés a United játékában.

Tottenham - QPR 4-0 (3-0)
G: Chadli (12., 37.), Dier (30.), Adebayor (65.) ill. -

Remekül játszott és bedarálta ellenfelét a londoni derbin a Spurs. Az első félidő hajrájára fordulva már 3-0 állt az eredményjelzőn, Shadli kétszer, Dier pedig egyszer vette be Green kapuját. Az i-re a pontot Adebayor tette fel, fölényes győzelmével pedig listavezetővé lépett elő a Tottenham.

Hull City - Stoke City 1-1 (1-0)
G: Jelavic (42.) ill. Shawcross (84.)
Kiállítva: Chester (14.) ill. -

Hamar nagy bajba került a Hull, ugyanis az első negyed óra végén kiszállt a meccsből Chester. A mérkőzés irányítása innentől a Stoke kezébe volt, ám hiábavaló volt a sok helyzet Jelavic az első játékrész végén vezetést szerzett a hazaiak számára. A nyomás góllá érett a végjátékban és  Shawcross révén sikerült az egyenlítés.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése