2014. augusztus 28., csütörtök

Emelte a tétet, mégis kosarat kapott a Manchester United

A nívós olasz sportportál a Gazzetta dello Sport arról számolt be vezető hírei között, hogy a Juventus újfent kikosarazta a Vörös Ördögöket Arturo Vidal átigazolási ügyében. Van Gaal és a manchesteri klub így hiába emelte a tétet, a válasz ezúttal is nemleges volt. Vasárnapig még van idő, kérdés, hogy mennyit ér meg a chilei a Unitednek. 

A 27 esztendős középpályásra immáron hosszú hetek, hónapok óta vadásznak, a Manchester United mellett a Bayern München, az FC Barcelona és a Real Madrid is kacérkodott Vidal megszerzésének gondolatával, ám ez egyenlőre senkinek nem sikerült, az Öreg Hölgy megrögzötten ragaszkodik egyik legjobb játékosához, akinek 2017-ig szerződése van a klubbal.

A transfermarkt.de álltal 45 millió euróra taksált Vidalért több ízben ajánlatot tettek a Vörös Ördögök, s a hírek szerint mostani ajánlatuk immáron 43 millió euróra rúgott. Vajon emeli még egy kicsit a tétetVan Gaal, vagy erre már nincsen kerete!? Illetve bizonyára sokakban felsejlik a kérdés, mi lehet az az összeg, amire a "Zebrák" vezetősége rábólint.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése