2014. július 8., kedd

Real játékos az Arsenal célkeresztjében

Újabb forrás számolt be arról, hogy információi szerint Iker Casillas iránt érdeklőik az Arsenal, pontosabban Arsene Wenger, aki telefonon váltott pár szót a spanyol válogatott világ- és Európa-bajnok kapusával.  

Mint ismeretes az Ágyúsok kapusgondokkal küzdenek, ugyanis a második számú kapuvédőnek számító Lukas Fabianski már az átigazolási időszak elején elhagyta a klubot és a Swansea Cityhez igazolt. Ezáltal pedig egy valamirevaló hálóőre maradt Wengernek Wojciech Szczesny személyében, akiben nem feltétlenül bízik a francia szakember, még az is elképzelhető, hogy ő is távozik.

A túloldalon Madridban ez idő alatt Casillas nem tudta visszanyerni helyét a gólvonalon, csupán a Bajnokok Ligájában és a Király Kupában védette Carlo Ancelotti, a meccshiány pedig meg is látszott a teljesítményén. A kialakult helyzet valószínűleg nem fog változni, így Casillas aligha padozik végig még egy szezont.

Piaci árát a transfermarkt.de 12 millió euróra becsli, szerződése pedig 2017-ig érvényes. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy játékos és klub között született egy megállapodás, hogy 2015-ben szabadon távozhat a kapuvédő, így ha pénzzé akarja tenni őt a Real, akkor most kell lépni.

A napokban Victor Valdes neve is felmerült a klubnál, a katalánok korábbi kapuvédője nem felelt meg az orvosin Monacóban.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése