2014. július 8., kedd

Manchester City: 51 milliós üzlet a láthatáron

Az angol Daily Mirror információi szerint közel a megegyezés az AS Roma és a Manchester City csapata között Mehdi Benatia játékjogát illetően. Az első ajánlat befuccsolt, ám mégis megtalálhatják a felek a megfelelő megoldást. 

Korábban az FC Barcelona érdeklődéséről lehetett hallani, majd a Bayern München mutatott erős érdeklődést, ám úgy fest, hogy mindkét óriás letehet a marokkói megszerzéséről, ugyanis a "Polgárok" immáron előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a klubváltásról.

A 27 esztendős  Mehdi Benatia tavaly érkezett az AS Roma csapatához 13,5 millió euró ellenében, majd lett roppant gyorsan a védelem és a csapat egyik fő vezére. Oroszlánrésze van abban, hogy a fővárosiak ilyen kevés gólt kaptak és ezüstérmesek lettek, nem csoda, hogy teljesítményével felkeltette a legnagyobbak figyelmét.

Piaci árát a transfermarkt.de 28 millió euróra taksálja, a védő egy év alatt megkétszerezte piaci árát és a hírek szerint a Manchester City 37 milliós ajánlatára nemet mondtak a "Farkasok", akik 30 millió euró és Matija Nastasic játékjogát kérik.

A 13-szoros szerb válogatott védő csupán epizódszereplője volt a Manchester Citynek, így nem egy kulcsemberéről kell lemondani a klubnak, hanem egy hatalmas tehetségről. A 21 esztendős középső védő számára  nem lenne ismeretlen a Seie A, ugyanis korábban a Fiorentina alkalmazásában állt. Nastasic piaci árát a német transfermarkt.de 21 millióra taksálja, így értékét tekintve az üzlet 51 millióra rúghat. Halkan jegyezzük meg, hogy aligha lenne olyan klub, mely kifizetné a fiatal szerb piaci árát.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése