2014. július 18., péntek

FootGolf: A Sportglobal Tours versennyel folytatódik a magyar bajnokság! – előzetes

Hétvégén, pontosabban vasárnap délelőtt megkezdődik a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 2014-es kiírásának második fele, a mezőny az 5. fordulóhoz érkezik. A Sportglobal Tours verseny a szokásoknak megfelelően  Kisorosziban a Magyar Golf Club golfpályáján kerül megrendezésre. 



Lengyel Béla interjú
- Legutóbb megszakadt remek sorozatod, mit vársz a hétvégi versenytől?
- Remélem megint ünnepelhetek, mert ugyan csapat társam Bihary Péter megfosztott az első helytől , de nem felejtem miért edzem! Csak a győzelem! ... Örülök, hogy ennyi új résztvevő van! 

- Véleményed szerint ki, vagy kik azok a riválisok, akikre oda kell figyelni?
-  Riválisok mindig vannak és lesznek ez tart életben, jó velük mindig találkozni és ha jobbak akkor gratulálni! Név szerint Bihary, Bogár, Fazekas, Varga és a fekete lovak, mindig akad meglepetés.

Varga Gábor interjú
- A szezon nem úgy kezdődött, ahogyan tervezted, elmondásod szerint sokszor bosszantó hibákat védettél! Múlt héten a Troll Footgolf Kupán diadalmaskodtál, mit gondolsz át tudod menteni a formát, megtörik végre a jég?
- A szezon valóban nem kezdődött jól, ám tragikusnak sem mondható, hiszen minden versenyen a dobogó közelében végeztem, más kérdés, hogy az időjárással mindig akadtak nehézségeim. A legutóbbi forduló egy hosszú utazgatás lezárása volt, hiszen Horvátország, Hollandia, és végül Svájc után érkeztem meg, tehát négy hét alatt négy versenyen voltam túl, amiből kettő, két napos volt. Minden tekintetben elfáradtam, de megérte, hiszen csodálatos pályákon szerepelhettem. A Troll kupa az egy nagyon érdekes dolog volt, hiszen a remek hangulat mellett nem is igazán tudtam a játékra figyelni. Felszabadultan, de nem hiba nélkül játszottam. A befejezéseim jól sikerültek, jók voltak a nyitások. Rekop Gyuri körülbelül a tízes pályán kérdezte meg, hogy "ekkora spíler" vagyok, hogy még a cipőm sincs bekötve?! Úgyhogy innentől kezdve ez az új kabalám, hétvégén megnézzük, újra szerencsét hoz-e?!- Jó kis felkészülés volt, de nagy jelentősége nincs, a lényeges az a vasárnapi verseny lesz. Minimális célkitűzés ismét a dobogó valamelyik fokára felállni!

- Mit gondolsz valaki beérheti még Lengyel Bélát?
- A végső sorrendet még nagyon sok minden befolyásolhatja, szeretnék összetettben is az első háromban, legrosszabb esetben az első ötben végezni! Ugyanakkor ha reálisan nézem, az első hely számomra már elúszott.  Álmodozni lehet, de magamat felesleges lenne becsapni, ettől függetlenül amit lehet megteszek, hogy megszorongassam az előttem állókat! Bélát már nem akarjuk befogni, eddig célunk volt, de most hogy újra Zöldben szerepel(a Fradi futsal edzője lett ismét) már megelégszünk azzal is ha "Zöld" nyer... Viccet félre téve, kis barátom, Bogárkám (Bogár Krisztián, a Fradi Futsal es a Fradi Footgolf játékosa, a szerk.) utol érheti még, ha a hátralevő fordulókban össze kapja magát, és azt nyújtja amit tud. Én meg megpróbálok minél több pontot elcsenni az éllovastól! 

Bajnokság állásáért KATT!

Bajnokság fordulóinak időpontjai:
2014.03.15. Coca-Cola Footgolf Verseny 1. forduló –> Győztes: Lengyel Béla
2014.04.13. Hörmann Footgolf Verseny 2. forduló és Magyar Kupa –> Győztes: Lengyel Béla
2014.05.11. Hinora Footgolf Verseny 3. forduló –> Győztes: Lengyel Béla
2014.06.14. Future FM Footgolf Verseny 4. forduló --> Győztes: Bihary Péter
2014.07.06. Sport Global Tours Footgolf Verseny 5. forduló
2014.08.16. Football Factor Footgolf Verseny 6. forduló
2014.09.21. Tokio Bar & Restaurant Footgolf Verseny 7. forduló
2014.10.03-05. II. Hungarian International Footgolf Cup és 8. forduló

Jelentkezni még mindig bátran lehet!
Footgolf Hungary Kft.
1028 Budapest, Várhegy u.8.
www.magyarfootgolf.hu
bajnoksag@magyfootgolf.hu
Kontakt személyek:
Gelencsér Gábor +36-20-911-92-97, Hankó Péter +36-70-331-99-13
A változtatás jogát fenntartjuk.
Budapest, 2014.02.01. Footgolf Hungary Kft

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése