2014. július 18., péntek

Európa Liga: Orosz, portugál és norvég (!?) ellenfelet kaptak a magyarok

A Bajnokok Ligája sorsolást követően a második rangú kupasorozatban az Európa Ligában is sorsoltak. A Győr portugál, a Fradi norvég (!?), míg a Diósgyőr továbbjutás esetén orosz ellenféllel találkozhat.  

A legnagyobb esély a Diósgyőr és Koman Vladimir korábbi csapatának a Krasnodarnak a találkozására mutatkozik, mindkét együttes győzelemmel vette az első mérkőzést, a miskolciak 2-0-ra, míg az oroszok 4-0-ra diadalmaskodtak aktuális ellenfelükkel szemben. Szivics mester tanítványai így mondhatni jó sorsolást kaptak, ugyanis sikerült elkerülni a Lyon és a Mainz csapatát egyaránt, persze a Krasnodar ellen sem a magyar csapat lesz a favorit.

Ami a Fradit illeti, előtt túl kéne lépni a Rijeka együttesén, s csak ezt követően lehet foglalkozni a folytatással. amennyiben sikeres lesz a misszió a Puskás Ferenc Stadionban, abban az esetben a norvég Tromsö érkezése a valószínű, ám nagy meglepetésre feröeri ellenfele az első meccsen 0-0-ra kihúzta a találkozót.

A Győr továbbjutás esetén portugál földre utazhatna, hogy összemérje tudását a Rio Ave gárdájával, ám a 3-0-ás vereség tudatában kijelenhető, valószínű ez az IFK Göteborg teszi majd meg.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése