2014. július 21., hétfő

2014/2015: Íme a Real Madrid és a Barcelona várható kezdőcsapata

Alakul, körvonalazódik az átigazolási körkép az FC Barcelona és a Real Madrid csapatánál egyaránt. Mindkét spanyol gigász elköltött immáron jó pár millió eurót, a bevásárlásnak azonban a hírek szerint még közel sincsen vége. Körbeszimatoltunk és latba vetettük azon transzfereket, melyek szinte biztosnak tűnnek. Ez alapján pedig összeállítottuk a 2014/2015-ös szezon várható kezdőcsapatait. 

FC Barcelona: Claudio Bravo - Jordi Alba, Pique, Marquinhos, Cuardado - Iniesta, Bousqets, Rakitic - Messi, Neymar, Suárez

A katalánoknál jelentős átalakulás és egyben stílusváltás is várható. A csapat minden egyes szekciójában változás, változások történnek, a tavalyi felálláshoz képest öt poszton is változhat a felállás. Új kapuvédő, félig megváltozó védelem. Horvát lendület a középpályára, elöl pedig bombaerős támadóalakzat.

Real Madrid: Keylor Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Bale, James Rodriguez, Ronaldo - Benzema

A királyiaknál is lesznek változásuk, ám ezt ők enyhébben adják elő, mint a nagy rivális. Az edző és a stílus is marad, a védelem egyben, csupán kapus poszton várható változás. A középpálya erősödik meg két játékossal Kroos és James Rodriguez személyében. Utóbbinak átigazolása még nem hivatalos, de a nevével ellátott mezeket már lehet kapni. 

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése