2014. június 28., szombat

Suárez leértékelt, akciós áron válthat klubot

Spanyol sajtóhírek szerint az FC Barcelona továbbra sem tett le Luis Suárez szerződtetéséről, sőt, még kedvező helyzetbe is került az incidens kapcsán. 

Mint ismeretes az uruguayi támadó az olasz Chiellini megharapásáért soha nem látott súlyos büntetést kapott, ennek értelmében pedig négy hónapon át semmilyen futballal kapcsolatos tevékenységet nem végezhet, így a szezon első két hónapja biztosan kimarad a számára. Ennek következtében mondhatni akciósra vették az árat a katalánok és az eredetileg tervezett 87 millió euró helyett csupán egy 50 milliós ajánlattal terveznek előállni, emellett pedig elvárják, hogy Suárez a nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kérjen, közölte a katalán Sport és a Marca.

Eközben Suárez hivatalos álláspontját is nyilvánosságra hozta a FIFA - "Az ütközésnél összeakadt a két térdem, elvesztettem az egyensúlyomat és nekiestem ellenfelemnek. Az ütközéskor az arcommal eltaláltam a vállát, aminek következtében véraláfutás lett az államon és több fogamban is fájdalmat éreztem. Ez történt, nem igazak a harapásról vagy harapási szándékról szóló állítások"

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése