2014. június 30., hétfő

Robben megtört! - "Bocsánatot kérek..."

Arjen Robben a holland válogatott sztárja mondhatni megtört és a sajtó munkatársai előtt beismerte, feldobta magát! Láthatóan az eset frusztrálta a Bayern zsenijét. Emellett azonban kiemelte, az első félidőben járt volna a büntető... 

"Bocsánatot kérek, feldobtam magam. Nem lett volna szabad ezt tennem, hülyeség volt" - így nyilatkozott Robben, aki ezt követően beszélt az első félidő végén történtekről - "Eltalálta a lábszáramat, de neki fájt igazán, majd mégegyszer megrúgott. Ha ez nem volt tizenegyes, akkor nem tudom, mi számít annak." - utalt a Moreno esetre az oranje zsenije.

Ezzel Robben azt is elismerte, hogy Pedro Proença játékvezető tévedett és ténylegesen belenyúlt a meccsbe, bár ember legyen a talpán, aki abban a pillanatban ezt száz százalékig biztosan  meg tudta ítélni, hiszen még a felvételek alapján is hatalmas vita övezte az esetet.

Tegnap este a FociClub.hu határozottan azt állította - Kamu volt Robben büntetője, jogtalan a holland siker!
Ki is írtunk egy szavazást, mely szintén megosztotta a közvéleményt, az olvasók 53 százaléka gondolta úgy, hogy nem volt jogos a büntető, míg 48 százalék úgy vélte jogos volt.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése