2014. június 2., hétfő

Hoppá! - David Villa a Melbourne Heart csapatában

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Atletico Madrid támadója David Villa elhagyja a regnáló bajnokot és az MLS nemrégiben alapított, jövőre debütáló klubjában a New York City FC-ben folytatja pályahutását. Nos, a tervtől nincsen eltérés, csupán az űrt kívánják kitölteni, míg az MLS idei kiírása véget nem és és kezdődik a felkészülés a 2015-ös szezonra. 

A spanyol és az ausztrál sajtó egyöntetűen állítja, hogy a spanyol-válogatott gólrekorder a Melbourne Heart FC-ben folytatja pályafutását vendégjátékosként. Az ausztrál klub ugyan azon arab tulajdonos kezében van, mely a Manchester City mellett a New York City FC-t is birtokolja. 

Így Villa nem Európában, hanem Ausztráliában töltheti a köztes időt, az A-League mérkőzésein tarthatja magát formában. Del Piero után ő lehet a második legendás labdarúgó, akit a pontvadászat egyik csapata köszönthet, jelen esetben a Melbourne Heart FC. Hivatalos fejlemény a napokban várható.

Villa így a korábbi PSV játékos, holland válogatott labdarúgó Orlando Engelaar csapattársa lehet. A vendégjátékos, mely a szabályok értelmében három lehet egy klubban összességében tíz mérkőzésen léphet pályára.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése