2014. június 2., hétfő

A Manchester United 220 millió fontos bevásárlólistája

A Daily Mail  információi szerint az újonnan kinevezett vezetőedző Louis van Gaal hatalmas összeget, akár 220 millió fontot is kaphat annak érdekében, hogy elképzelései szerint alakítsa át a Manchester United keretét a 2014/2015-ös évadra. A listán kilenc név szerepel, igaz többen is vannak, akik egy poszton játszanak. 

A kapuban és a támadósorban, ha lehet hinni a "kémeknek" nem tervez változásokat a jelenleg még a holland labdarúgó-válogatottat a világbajnokságra felkészítő szakember, azonban a védelemben és a középpályán komoly változásokat eszközölne. 

A védelem tengelyébe mindenképpen kell érkező, ugyanis Vidic elhagyta a klubot, a kiszemeltek között található a sokak által kívánt Hummels, illetve az Atletico Madrid brazil kiválósága Miranda. A bal oldalon a köztudatba bambaként robbanó, mindössze 18 esztendős Luke Shaw a kiszemelt, az ifjú titánért szintén kérők sora áll. A három labdarúgó közül egyiknek sem lenne, vagy éppen lesz olcsó mulatság a megszerzése, azt pedig ne feledjük, hogy a Vörös Ördögök nem lesznek ott sem az Európa Ligában, sem pedig a Bajnokok Ligájában.

Védelem: 
Mats Hummels --> Dortmund --> piaci ára: 26 millió euró
Miranda --> Atletico Madrid --> piaci ár: 15 millió euró
Luke Shaw --> Southampton --> piaci ár: 13 millió euró

Louis van Gaal a hírek szerint mindenképpen szeretne szerződtetni egy védekező középpályást és egy irányítót. Utóbbira három fiatal kiváló labdarúgó is a jelöltek között van, Blind, Carvalho és Clasie egy ugyanazon poszton játszik. Elképzelhető, hogy újabb holland játékossal, vagy játékosokkal bővül majd a United kerete. Apropó, ha már hollandok, akkor ott van Strootman, aki sérülés miatt lemarad a világbajnokságról, ám Louis van Gaal  igen csak preferálja a stílusát. Emellett Koke neve is felmerült, a fiatal spanyol elképesztő szezont futott. Végül pedig Fabregas, aki a hírek szerint távozik a katalánoktól és Londonban tárgyalt, nos valószínűleg nem a United vagy a City illetékeseivel, hiszen akkor Manchesterbe utazott volna... 

Középpálya:
Daley Blind --> Ajax --> piaci ára: 6 millió euró
William Carvalho --> Sporting CP --> piaci ár: 8,5 millió euró
Jordy Clasie --> Feyenord --> piaci ár: 7 millió euró
Kevin Strootman --> AS Roma --> piaci ár: 21 millió euró
Cesc Fabregas --> Barcelona --> piaci ára: 50 millió euró
Koke --> Atletico Madrid --> piaci ára: 30 millió euró

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése