2014. június 4., szerda

Felkészülés: Bukott Mexikó, Besic fantasztikus

Két győzelem után a harmadik felkészülési mérkőzését immáron elbukta a mexikói labdarúgó-válogatott, mely ezúttal a szintén vb-résztvevő bosnyák válogatottal mérkőzött meg, s maradt alul. 

Mexikó - Bosznia és Hercegovina 0-1 (0-1)
G: - ill. Hajrovic (41.)

Susic mester tanítványai sokkalta veszélyesebben játszottak az első játékrészben, a mexikói csapat mindössze egy lövést tudott felmutatni, az sem talált kaput. A bosnyák próbálkozások aztán gólra vezettek a 41. percben, ekkor Izet Hajrović a Galatasaray szélsője talált a kapuba, mely később kiderült a találkozó végkimeneteléről is döntött egyben. A második játékrészben hiába játszott sokkalta jobban Mexikó, gólt nem tudtak szerezni.

Miguel Herrera szövetségi kapitány irányítása alatt először szenvedett vereséget a mexikói csapat, míg a bosnyákoknál végig a pályán volt Besic, akit Messi semlegesítésére szán Susic kapitány. Az FTC kiválósága korábban Elefántcsontpart ellen is végig játszott és szinte biztosan komoly szerepe lesz a vb-n. Játékát  még a mexikói lapok is dicsérik, valószínűleg nem sokáig lesz a Fradi játékosa.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése