2014. május 25., vasárnap

Kolumbiai támadóval erősíthet az Atletico Madrid

Alighogy elveszítette a Bajnokok Ligája döntőjét az Atletico Madrid, a klubvezetés, már előre tekint és a jövő évi csapatot tervezi. A "Matracosok" nem tartoznak a legtehetősebb klubok közé, így könnyen a Dortmund sorsára juthatnak, tehát legjobb játékosaiktól kénytelenek lehetnek megválni egy-egy ajánlat esetén. Diego Costa szinte biztosan a Chelsea játékosa lesz, a megegyezés napokon belül megtörténhet, így pótlására már most elkezdték keresni a megfelelő embert. 

Az egyik kiszemelt a Sevilla kolumbiai kiválósága Carlos Bacca, aki remek teljesítményt nyújtott az idei szezonban, mind a bajnokságban, mind pedig az Európa Ligában, melyet végül megnyert a csapattal. A 26 esztendős válogatott támadó 21 gólt és 12 gólpasszt tud felmutatni. Piaci árát a transfermarkt.de 10 millió euróra taksálja, igaz ez az összeg felfelé fog mozdulni, az idei teljesítmény tükrében. Az meg még inkább dob a dolgon, hogy az andalúz csapat 2018-ig szóló szerződést kötött vele a legutóbbi megállapodásnál. 

Nem csupán az Atletico Madrid figyelmét keltette fel Bacca, az AC Milan is komoly érdeklődést mutat és könnye na kérők sorába állhat az Everton is.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése