2014. május 25., vasárnap

Egy támadóra hajt a Real, Barca, Atletico trió!

Úgy fest, hogy spanyol honban nagyon felkapottá vált az ifjú argentin támadó Juan Iturbe, aki a mögöttünk álló szezonban a Hellas Verona csapatát erősítette. 

A mindössze 20 esztendős jobb oldali játékos remek szezonon van túl, az újonc színeiben 33 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban és ez idő alatt nyolcszor rezgette meg az ellenfelek kapuját, míg öt ízben a társakat segítette gólhoz.

Pár hete a Real Madrid érdeklődéséről lehetett hallani, ám az Ibériai-félszigeten azt pedzegetik, hogy a városi rivális Atletico Madrid és az ősi rivális FC Barcelona is kinézte magának az argentint. Igen ám, de nem csak spanyol csapatok vannak a pletykalistán, három-három olasz és angol klub egyaránt érdeklődését mutatta ki. A szigetországból a Chelsea, Liverpool, Tottenham trió neve sejlett fel, míg a Serie A klubok közül az Inter és az AS Roma mellett a Napoli is a kérők között figyel. A transfermarkt.de szerint jelenleg utóbbinak van a legnagyobb esélye a játékos megszerzésére. 

Iturbe piaci ára 10 millió euróra rúg, szerződése pedig öt nap múlva lejár, mely azt jelenti, hogy szabadon igazolhatóvá válik. Kezdődhet a válogatás, az ajánlatok maghallgatása...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése