2014. április 15., kedd

Transzferpiac: A Milan beleköpne a Real és az Inter levesébe egyaránt

A goal.com informátorai szerint az AC Milan nemrégiben kinevezett vezetőedzője a nyáron megpróbálná a csapathoz édesgetni a Chelsea két rutinos játékosát. Igen ám, de ezzel a Real Madrid és a városi rivális Internazionale levesébe köphetnek bele. 

A szóban forgó két játékos Ashley Cole és Jogn Obi Mikel. A 26 esztendős nigériai válogatott védekező középpályás többnyire csupán csereként kap helyet Mourinho irányítása óta, igaz így is pályára lépett 33 mérkőzésen, ám a játékpercek nem túl meggyőzőek, így nem lenne csoda, ha fontolóra venné távozását. Mikel 2006-ban igazolt a londoni kékekben, azóta pedig több mint 200 mérkőzésen öltötte magára a Chelsea mezét. A felek közt 2017 nyaráig érvényes kontraktus van, a transfermarkt.de 20 millió euróra taksálja játékjogának árát. Igen ám, de nem csupán a Milan szeretné a nigériait, a stadiontárs Inter is élénken érdeklődik iránta.

A 33 esztendejével már veteránnak mondható Ashley Cole mindössze 21 mérkőzésen kapott szerepet portugál trénerétől, szerződése pedig a szezon végeztével lejár, így szabadúszóvá, ingyen megszerezhetővé válik. Nem olyan rég Ancelotti és a Real Madrid érdeklődéséről lehetett hallani, mely igen csak megnehezíteni a piros-feketék dolgát. Emellett a Galatasaray és a New York Red Bull csapatával is szóba hozták már a rutinos 107-szeres angol válogatott védőt. Cole csakúgy mint Mikel 2006 óta tagja a londoni csapatnak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése