2014. április 10., csütörtök

FootGolf: A szervezők kívánságai és elvárásai!

Mint arról már beszámoltunk, hétvégén Kisorosziban a Magyar Golf Club golfpályáján folytatódik a FootGolf Országos Bajnokság. Kíváncsiak voltunk, hogy az első, zord időjárási körülmények között lezajló eseményt követően most milyen elvárásokat támasztanak a rendezvény felé maguk a szervezők. 

"Szeretném, ha hasonló létszámú footgolfozó gyűlne össze Kisorosziban a vasárnapi napon mint az 1. fordulóban és, hogy az időjárás velünk legyen, mert márciusban nem volt túl kegyes... Bízom benne, hogy új játékosok is tiszteletüket teszik és abban is, hogy a Junior mezőny magasabb létszámmal fog az elrúgokhoz állni. Többen jelezték felénk, hogy már nagyon várják a 2. fordulót, mert szeretnének felzárkózni azokhoz a játékosokhoz, akik az első fordulóban pontszerző helyen végeztek illetve akik értékes pontokat gyűjtöttek azok szeretnék megtartani a pozíciójukat. Szlovákiából is megérkeztek a nevezések, így ismét lesznek határon túlról érkező játékosok, amire büszkék vagyunk nagyon, mert ez egy elismerés nekünk, hogy megfelelő szinten rendezzük a rendezvényeinket. Mi ott leszünk Kisorosziban vasárnap a Hörmann FootGolf Verseny - országos footgolf bajnokság 2. fordulóján a Magyar Golf Clubban, bízunk benne, hogy sokan mások is kilátogatnak, mert ez nem csak a játékosoknak egy kitűnő program, hanem a családnak is. Szeretném megköszönni ezúton is a fociclub.hu-nak a lehetőséget, hogy támogatják a magyar footgolf fejlődését." - mondta honlapunknak Gelencsér Gábor a sportág hazai alapítója, a verseny egyik szervezője, aki nemrégiben déli szomszédunkban Horvátországban segítette a sportág előmenetelét.

Hangya Péter a verseny másik szervezője szűkszavúan nyilatkozott, ám ha kívánsága létrejön biztosan jó hangulatban telik majd a vasárnap - "Az első verseny kárpótlásaként ragyogó napsütést. Sok-sok új játékost. Remek hírverést a footgolfnak. Ha az első kívánságom teljesül, akkor a többi nem lehet kérdés."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése