2014. március 10., hétfő

Real Madrid: belga válogatott portás lehet López és Casillas utódja

A Chelsea labdarúgócsapatában szemernyi esélye sem lenne Petr Cech kiszorítására, ám kiváló hálóőr, egy igazi klasszis, akire azt mondják, hogy a jövő nagy kapuvédője lesz. Nem más ő, mint Thibaut Courtois az Atletico Madrid kölcsönkapusa, aki egy forrás szerint a Real Madrid csapatát választja két esztendő múlva szabadon. 

A Chelsea kezében van játékjoga, igen ám, de ez két esztendő múlva lejár, így ha nem áll be komolyabb változás, akkor a belga válogatott kapuvédője ingyen távozhat majd londoni klubjától. Azt nem lehet tudni, hogy addig az Atletico kapuját védi-e, ám az El Larguero arról számolt be, hogy a belga döntött és a Real Madridban kíván védeni.

A hírt kezeljük a helyén, hiszen számtalan ilyet olvashatunk, ám ez egy újabb perspektíva. Azt, hogy a fű alatt, klub és játékos egyeztetett-e valamit nem lehet tudni és nem is fogják az orrunkra kötni. Két esztendő múlva López és Casillas is 34 esztendős lesz már, így nincsen kizárva annak a lehetősége, hogy a királyaik vezetősége fiatalítson a kapuban. Iker helyzete így is igen drasztikus, jövőjével kapcsolatban sok mindenről lehet hallani.

Madrid nem ismeretlen Courtois számára, de vajon meddig marad a városban, csapata neve pedig Atletico, vagy Real jelzővel fog kezdődni?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése