2014. január 27., hétfő

A ManUnited után a Newcastle is kosarat adott a PSG-nek!

Nagyon úgy fest, hogy ez a téli átigazolási időszak nem a Paris Saint-Germain bombaüzleteiről fog emlékezetes maradni, igaz halkan jegyezzük meg, hogy a klub tőkései ezúttal nem mutattak akkora lendületet pénzügyi területen. Egy biztos, nem csupán Januzaj megszerzése hiúsult meg, a Cabaye transzfer is dugába dőlt. 

A mai napon már említést tettünk róla, miszerint a Manchester United kosarat adott a Januzaj játékjogáért tett ajánlatra, és így történt ez Cabaye esetében is. A párizsiak egy mondhatni nevetséges 16 millió eurós ajánlattal rukkoltak elő, holott a gall válogatott irányítónak élő szerződése van és a transfermarkt.de szerint 20 millió eurót ér a játékjoga.

Nem dőlhetnek azonban hátra a "Szarkák", a feszültség ott van a levegőben, ezt pedig maga a vezetőedző Alan Pardew nyilvánította ki az őt kérdező riporternek - "Egy olyasvalakivel beszélsz, aki nyolc órával a zárás előtt vesztette el annak idején Andy Carrollt. Hogy lennék magabiztos? Nem vagyok az, és nem gondolom, hogy bármely csapat az lehetne, amely nincs Bajnokok Ligája-pozícióban és nem is küzd azért."

Az edző szerint tehát még ne tegyünk pontot az i-re! Várjuk ki a piaczárást, na és ha most nem, akkor ott a nyár...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése