2013. március 20., szerda

Chelsea játékost venne a Leverkusen

Kevin De Bruyne jelenleg kölcsönben a Bundesligában szerepel a Werder Bremen csapatában, de egyébként a Chelsea kötelékébe tartozik a fiatal játékos. Remek teljesítménye több csapatnak is feltűnt, így a belga játékos igen keresett lehet nyáron. A hírek  szerint a Bayern Leverkusen beszáll az érte folyó harcba. 

A 21 esztendős középpályás rendkívül gyorsan a német csapat vezéregyénisége és alapembere lett, míg a londoni kékeknél nem volt esélye a csapatba kerülésre. A brémaiak szeretnék, ha még egy esztendőre náluk maradna kölcsönben a kilencszeres belga válogatott, azonban a kérők közbeszólhatnak.

Tudni illik a Werder igen jelentős anyagi gondokkal küzd, így megvenni biztosan nem tudják Kevint. Korábban a Wolfsburg csapatával hozták szóba, a sportigazgató sem megerősítést nem adott, azonban cáfolni sem próbálta a felvetődő híreket. A Bild legfrissebb információi szerint a legkomolyabb kérő a gyógyszergyári alakulat kehet, hiszen a Leverkusen minden bizonnyal Bajnokok Ligáját érő helyen végez és az Európa Ligában is sokáig jutott, így anyagi gondjai aligha lesznek a klubnak.

A  transfermadkt.de szerint Bruyne értéke jelenleg 10 millió euró, ám ez szezon végére jelentősen megemelkedhet. A középpályás mutatói mondhatni elképesztőek, hiszen 6 gólja mellett 8 gólpasszt is kiosztott már a szezonban, emellett pedig a szakeberek nagyon dicsérik az offenzív munkáját is.

Ki tudja, a végén még a Chelsea igényt tart rá és visszarendeli az első kerethez...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése